Tony Kocken
Sinds 1984
Nancy van IJzendoorn
Sinds 1993

Wie zijn wij?

Kocken & Van IJzendoorn echtscheidingsadvocatuur werd opgericht in 1989. Tony Kocken is als advocaat werkzaam vanaf 1984. Nancy van IJzendoorn is als advocaat werkzaam vanaf 1993. Nancy van IJzendoorn is sedert 1 mei 2000 lid van de vFAS vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en heeft door middel van deelname aan een proefproject van de Raad voor Rechtsbijstand in 1997 aan de wieg gestaan van de invoering van de scheidingsmediation in Nederland. Sedert 2000 staat zij ingeschreven als lid van de vFAS en in 2004 slaagde zij cum laude voor de vFAS specialisatieopleiding familierecht.

Vanaf 1997 zijn wij als een van de eerste kantoren in Nederland uitsluitend werkzaam op het terrein van het personen- en familierecht. Als ervaren familierechtadvocaten bieden wij juridische bijstand op alle vlakken van het personen-, familie- en erfrecht ook in internationaal verband en houden wij ons met name bezig met echtscheiding, ontbinding van het geregistreerd partnerschap of de beëindiging van een samenleving. Ook de hiermee gerelateerde zaken worden door ons behandeld zoals partner- en kinderalimentatie of de wijziging of beëindiging hiervan, pensioenverevening, vastlegging/wijziging zorgregeling kinderen, etc.

Verder zijn wij actief op alle andere gebieden van het personen- en familierecht waarbij te denken is aan voornaamswijziging, adoptie, afstamming, gezag, internationale familierechtzaken, etc. Voor ons is het belangrijk inspiratie te krijgen en inspiratie te geven. Wij verdiepen ons in u persoonlijk en willen graag betrokken werken.

Wij zijn gevestigd te Uden en na afspraak kunt u eveneens terecht in Mook bij Nijmegen.

Wie zijn wij?